2 ianuarie 2014

Dreamer, Inspired by a True Story (film complet subtitrat)


"Tu esti un mare campion, cand tu fugeai, pamantul se cutremura, cerul se deschidea si muritorii de rand alergau, alergau spre victorie. Ma vei intalni in cercul invingatorilor unde iti voi pune o patura de flori pe spate!" - replica a lui Cale Crane, Dreamer

Mi-am petrecut seara de 1 ianuarie urmarind acest film inspirat de o poveste adevarata, Dreamer, si va pot spune cu mana pe inima, ca a meritat fiecare minuntel! 

Faptul ca filmul este inspirat de povestea adevarata a unui cal de curse renumit, Maria's Storme, nu poate decat sa te minuneze si mai tare in timp ce urmaresti lectiile de leadership, atitudine si curaj pe care le da adultilor, Cale Crane (Dakota Fanning), o fetita de 12-13 ani!

Fost candva un mare crescator de cai, ale carui talente de dresor se irosesc in prezent, Ben Crane(Kurt Russell), tatal lui Cale, ia decizia de a primi ca si plata compensatorie pentru concedierea sa, pe Sonador - o iapa superba al carei viitor promitator pe pistele de curse s-a frant atunci cand si-a rupt un picior. Si asta, doar in speranta ca datorita pedigreelor iepei, o va putea insamanta pentru a obtine un manz performant. Surpriza mare vine atunci cand veterinarul ii spune ca iapa este sterila, deci nu poate fi insamantata, soarta lui Sonador, parand a fi pecetluita, iapa urmand a fi impuscata! 



Ce hotarare va lua Ben, mai ales ca intre timp, intre Sonador si fiica sa Cale, pare sa se fi infiripat o afectiune aparte?


Va invit sa aflati singuri, si va garantez ca nu veti regreta cele 95 min. cat dureaza filmul! Dimpotriva, parca o sa va para rau ca s-a terminat!



Iar daca va placut, m-as bucura sa aflu, printr-un comentariu mai jos, sau daca nu, macar sa il recomandati si altor prieteni! Va multumesc!


 
Click mai jos, pe afisul fimului, pentru a-l urmari complet, subtitrat in limba romana!

Dreamer-Inspired-by-a-True-Story -Subtitrat in Româna

Pentru o mai buna vizionare recomand sa apasati butonul pauza si sa-l lasati 10-15 minute. Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc dati Refresh(tasta F5) si apoi se reia filmul de unde ai ramas.
 
Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu