21 septembrie 2015

De ce barbatii si femeile se comporta diferit cand interactioneaza (6 Nevoi UNICE)

De ce barbatii si femeile se comporta diferit cand interactioneaza si cum poti folosi asta pentru a avea relatii pozitive atat la lucru, cat si acasa cu persoanele de sex opus.


Inainte de sosirea domniei sale in Romania, dr. John Gray, autor al seriei de best seller-uri, Barbatii sunt de pe Marte si Femeile sunt de pe Venus si recunoscut drept cel mai bun specialist in relatii de cuplu a oferit cateva lectii si recomandari pentru toti cei interesati de subiect!

LECTIA 1

"Atat barbatii, cat si femeile au 6 nevoi unice in relatiile lor, toate la fel de importante. Iata, dupa toti anii de cercetari si miile de persoane cu care am lucrat, care sunt aceste nevoi in cazul fiecaruia. 

Femeile si barbatii au nevoie intr-o relatie, inainte de toate, sa primeasca ...



FEMEILE:
- Atentie
- Intelegere
- Respect
- Devotament
- Validare
- Reasigurare
  
BARBATII:
- Incredere 
- Acceptare
- Apreciere
- Admiratie
- Aprobare
- Incurajare


Atunci cand intelegi in mod inteligent care sunt lucrurile de care are nevoie intr-o relatie partenerul tau, colegii tai, sefii sau partenerii tai poti construi relatii profesionale sau personale stranse, in care ceilalti vor realmente sa colaboreze cu tine, sa iti fie aproape. 

Ti s-a intamplat vreodata sa lucrezi cu cineva si sa ai senzatia ca vorbesti cu un perete? 

Dar sa lucrezi cu cineva si sa va completati reciproc, sa va sustineti reciproc si totul sa functioneze pe baza de implicare, cooperare, fara pic de tensiune negativa?
Hai sa fim sinceri: e usor sa intelegi de ce ai tu nevoie, insa nu e atat de usor sa intelegi de ce are nevoie sexul opus. De cate ori ti-ai spus pana acum "Barbatii sunt imposibil de inteles!!!" sau "Femeile!!!", fiecare cu durerea lui, dupa caz...

Zilele urmatoare o sa postez aici ce am descoperit eu lucrand cu mii de femei si barbati din intreaga lume

Care sunt nevoile acestora si cum functioneaza acestea? 

Vei fi surprins sa descoperi si tu, la fel ca mine, ca oamenii nu sunt chiar atat de diferiti. Pana la urma, indiferent ca e vorba de cineva din Namibia, din Germania sau Romania, din Japonia sau UK, sentimentele si nevoile noastre emotionale sunt... cam aceleasi.

Hai sa vedem care sunt aceste nevoi in detaliu si cum se leaga una de alta. 

Maine iti voi explica cum Ea are nevoie de reasigurare ... iar el are nevoie de incurajare!

Ramai aproape!" - Dr. John Gray

(Aceste lectii iti sunt oferite prin bunavointa extraordinara a lui dr. John Gray, in exlusivitate, in Romania.) Vezi si alte cateva scurte video-uri traduse cu John Gray, aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu