12 martie 2015

Vorbele tale decorează inimi - Atelier de comunicare și public speaking cu ORLANDO PETRICEANU la IASI, 3,4,5 Aprilie 2015



„Alter Ego a fost de departe cea mai puternică și mai modelatoare experiență trăită de mine până acum. Mult mai mult decât un workshop de perfecționare a discursului public, Alter Ego este o experiență unică de autocunoaștere profundă.”
Workshop-ul ALTER EGO - unul dintre cele mai bune si solicitate ateliere de comunicare si public speaking din Romania, creat de Orlando Petriceanu ajunge, in sfarsit, si la Iasi! 

Când ești cu adevărat pe scenă - toți ochii sunt pe tine, iar tu intuiești înaintea lui, înaintea publicului ce va să fie. 

Pentru acest lucru ai nevoie de „nesimțire”, de detașare. Nu contează ce gândesc ei despre tine. Dă-le tu de gândit! Ține-i în transă. Tu ești tu în multe ipostaze in viata, dar pe scenă, in fata publicului ești SPEAKERUL!

ACTUL de a vorbi în public necesită mult curaj și nebunie. ARTA de a vorbi în public creează CATHARSIS! 

CE ESTE ACEST ATELIER? 

Un antrenament rațional, instinctual, ca în cele din urmă să poți crea personajul NATURAL care poate vorbi în locul tău. Cu alte cuvinte vei fi „purtătorul tău de cuvinte". Inspirațional, comic, reflexiv, dominant, bufonul șiret și multe altele! 

CE VEI INVATA?

- Înveți să îți construiești personaje care să facă ceea ce tu crezi că nu poți face. Astfel, cuvintele vor căpăta nuanțele dorite, sau poate că împreună cu personajul tău vei descoperi altceva. În cele din urmă, după ce personajele tale vor fi fost trainerii tăi, se vor retrage, pentru că vor fi creat un adevărat speaker – care a învățat de la un maestro – cumulul de personaje abordate.

Crearea catharsisului este o stare fabuloasă. Publicul te recunoaște din momentul în care intri ca un zeu pe scenă, dar în orice moment te va mustra pentru necredința ta.
Crearea unui personaj este o experiență fabuloasă. Este o călătorie în interiorul tău – ca un roller coaster. 

Interpretarea unei povestiri și subtextul unui speech sunt tehnici pe care dacă nu le înțelegi, le aplici degeaba.

- Textul? Mișcarea scenică? Tehnicile de mișcare? Nu te chinui să le înveți mecanic. Vei invata cum sa-ți lasi personajul să le facă – sunt ale lui – sunt firești. 
- Vei invață privind. Apoi povestea sau STORYTELLINGUL se va naște de la sine.

CINE ESTE ORLANDO?

Orlando Petriceanu este actor, regizor, trainer, coach si creator de contexte. Parcursul lui profesional a inceput in anul 2.000 cu teatrul de strada prin Europa: Roma, Amsterdam, Madrid, Liublijana. A continuat cu teatrul de pantonima in trupa lui Dan Puric, cariera sa vasta cuprinzand piese din repertoriul clasic si modern dar si improvizatie. 
Orlando regizeaza spectacole si pregateste actori pentru scena. Este fondatorul companiei All4One Entertainment dezvolta programe de team building, training, petreceri cu tematica, programe pentru copii, spectacole de teatru.

Acest atelier face parte din programul ALTER EGO sau CONTRACTUL DINTRE ACTOR ȘI PERSONAJ iar numarul de locuri este LIMITAT!

Programul:
3 aprilie - 19.00 - 22.00
4 aprilie - 09.00 - 21.00
5 aprilie - 10.00 - 17.00
- 18.00 - ON THE STAGE

Preț curs: 630 RON(140 Euro)

EARLY BIRD:
Cine se înscrie până pe 25 Martie beneficiază de o reducere de 135 RON, adica vor plati doar: pretul de lansare de 495 RON(110 Euro)

" A fost de departe cea mai puternică și mai modelatoare experiență trăită de mine până acum. Mult mai mult decât un workshop de perfecționare a discursului public, Alter Ego este o experiență unică de autocunoaștere profundă." - participant

LOCURILE SUNT LIMITATE ASTFEL CA CEI CARE DORESC SA SE INSCRIE O POT FACE TELEFONIC LA 0745.652.220



Pentru cei mici totul este posibil… daca nu ar zice tata si mama ce e bine si ce nu totul ar fi totul posibil, uneltele lor fiind imaginatia si joaca...

Mai tarziu, adulti fiind, joaca si “totul e posibil “devine pentru multi o utopie. Mai intalnim oameni care zic “daca nu pot improvizez eu ceva” – ei acolo e o farama de adevar – vino la acest ‪#‎workshop‬ sa punem la copt o farama si sa facem ditamai cozonacul din ea.
Apoi ‪#‎MINTEA‬ – e buna, e folositoare dar nu crezi ca si-a cam luat atributii de la sine. 

Inca un motiv sa vii sa inveti s-o pui la punct. YOU’RE THE BOSS!

Apoi aminteste-ti de momentele cand esti fericit si cat de ciudat te comporti pentru cei din jur, dar e ataaaat de bine. Caci IATA! STII UNDE VII!

Ne vedem la Iasi pe 3, 4 si 5 aprilie, si vei invață privind. Apoi povestea sau ‪#‎STORYTELLINGUL‬ se va naște de la sine!

Suna-l repede pe Ady si rezerva-ti locul! (asta, daca nu ai facut-o inca)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu