20 septembrie 2014

O lectie despre Bani si Aur cu Bob Proctor, William Rowel si Tiby Uriasu, la REAL WEALTH REVOLUTION


CITESTE INFORMATIILE DE MAI JOS CU FOARTE MARE ATENTIE!!! ACTIONAND IN CONFORMITATE CU CELE CE LE VEI AFLA, CURSUL VIETII TALE S-AR PUTEA SA SE SCHIMBE IN MAI BINE!!! 
SA NU SPUI CA NU TE-AM AVERTIZAT!

Una dintre sarcinile si libertatea legala pe care au avut-o si o au guvernele este aceea de a tipari si elibera bani pe piata monetara. Cresterea cantitatii de bani fizici in piata, nu inseamna insa si mai multi bani in buzunarele oamenilor, ci din contra cresterea inflatiei si a datoriilor cauzate de aceasta actiune. 
In ultimii ani, cresterea emiterii de moneda a cam scapat de sub control, de exemplu, Statele Unite ajungand sa emita peste 85 de miliarde de dolari pe luna. Acestia sunt bani aparuti de nicaieri. 
De retinut ca acesti bani nu reprezinta si noi valori. Adevaratele valori nu se pot tipari. Intre timp, piata instrumentelor financiare derivate,
sofisticate, construite pe spinarea altor hârtii active - este evaluata de mai multe ori la nivelul intregii economii mondiale. (in acest sens, documentarul Thrive, te poate face sa intelegi exact cum stau lucrurile)

Cum apar si cum dispar banii?

Warren Buffet, recunoscut drept cel mai mare investitor din lume, afirma ca va exista o cadere economica drastica aspura celor care economisesc, datorita tiparirii excesive de bani de catre bancile centrale. Recent, Buffet a avertizat ca cei care economisesc si detinatorii de obligatiuni sufera o „brutala” distrugere a valorilor banilor acestora din cauza Rezervei Federale a Statelor Unite si a bancilor centrale care forteza randamentele la minime istorice. 

In medie banii isi pierd jumatate din puterea de cumparare la fiecare 10 ani!!!

Toate activele pe hartie, inclusiv banii in numerar, sunt forme de datorii. Traim intr-o lume cu o economie bazata pe datorii. Daca acestea nu ar exista, nu ar exista nici banii pe care ii folosim. Cererea mare de emiteri de valori pe hartie care are loc acum nu face altceva decat sa creeze o crestere masiva a datoriilor. Acum cativa ani doar persoanele fizice si companiile erau afectate de catre acest gen de datorii. In prezent sunt afectate atat orase imporante precum Detroit, dar si tari precum Grecia, Cipru, Irlanda si chiar Statele Unite.

Toate acestea pot parea foarte îndepartate pentru un individ obisnuit, axat pe lucru pentru traiul de zi cu zi si gestionarea cheltuielilor casnice. De fapt este foarte important ca toti oamenii sa inteleaga ce se intampla de fapt acum. Criza este in crestere, dupa cum o putem resimti cu totii. Actuala cale pe care se afla economia globala este nesustenabila. Acestea vor avea repercusiuni asupra noastra a tuturor.

Care sunt adevaratele valori care detroneaza banii?
Ce inseamna pentru tine sa fii bogat? Pentru majoritatera oamenilor „bogatie” inseamna „bani”. Conform afirmatiilor lui Chris Martenson, autorul „The Crush Course” aceasta asociere este eronata. Intr-un interviu acordat recent pentru Swiss Gold Global autorul explica: 
Adevaratele valori sunt de fapt acele lucruri care aduc un plus de valoare vietii noastre, lucruri precum mancarea, energia, terenurile etc. Banii nu sunt nimic mai mult decat „o pretentie” pentru a te considera bogat.
Autorul a continuat sa explice faptul ca fondurile, obligatiunile si instrumentele derivate, si intreaga piata de active bazata pe hartie, sunt, de asemenea, creante asupra bogatiei. El a observat ca problema in ziua de astazi sunt de fapt aceste active de hartie. Acestea creaza posibilitatea accentuarii crizei din sistem.

Multi experti financiari considera ca intr-un timp destul de scurt va exista cu siguranta o prabusire majora a sistemului financiar global. Cine vor fi castigatorii in acel moment? Raspunsul este destul de clar: acei care detin valori adevarate, fata de cei care detin niste valori pe hartie. Mondele se devalorizeaza, bursele se inchid, bancile dau faliment. Intre timp, bunurile tangibile isi pastreaza sau chiar cresc valoarea – bunuri precum terenuri, combustibil, fabrici, metale pretioase.

Ar mai trebui sa mai adaugam ceva aici. Oamenii care sunt cei mai bine pregatiti pentru schimbarile care vor urma sunt aceia care nu detin doar acele adevarate valori, ci cei care detin de asemenea si adevaratele cunostinte despre aceste lucruri. A devenit destul de urgent sa avem acces la informatii care vin din afara principalelor canale de comunicare media sau a celor din serviciile financiare. Avem nevoie de informatii de la oameni care au expertiza, si curajul, sa prezinte un raport privind situatia globala reala. Cea mai buna formula de supravietuire si prosperitate in anii ce urmeaza este „adevarate valori + cunostine reale

Cat de important este aurul?
Istoria ne-a invatat ca, probabil, nici un alt activ din lume, nu a avut o cerere nu doar universala ci si constanta si consistena de aur si acesta cerere a crescut in ultimul timp din cauza riscului foarte important macroeconomic, geopolitic, si monetar cu care se confrunta sistemul nostru modern economic si financiar global.

Investitiile de succes se refera la diversificarea si managementul riscului. In termeni simpli aceasta inseamna sa nu avem toate ouale intr-un cos. Stim din istorie ca pietele se pot prabusi si daca nu sunt diversificate in mod corespunzator economiile dvs. pot fi grav afectate.

Aurul fizic ar trebui sa faca parte dintr-un portofoliu de economisire diversificat in mod corespunzator. Aurul ramane o moneda universala, detinuta de fiecare banca centrala din lume. Si bancile centrale sunt setate ca mari cumparatori neti de aur. Banca Centrala a Indiei a cumparat 200 de tone de aur de la FMI, in octombrie 2009 (si inca 200 de tone au fost absorbite) fiind cea mai mare achizitie a unei singure banci centrale intr-o perioada scurta de timp (care a fost facuta cunoscuta pietei) cel putin in ultimii 30 de ani.

In acelasi mod in care casa familiei nu ar trebui sa fie privita ca o investitie, lingourile de aur nu reprezinta o investitie in sine, ci mai degraba o forma de "economisire pentru zile negre" sau ca o asigurare financiara. Este de luat in posesie sau depozitat la o terta parte sigura si nu ar trebui sa fie o actiune speculativa. Cum nu se poate transmite o polita de asigurare, astfel, ca o forma de asigurare financiara, aurul fizic nu ar trebui sa fie comercializat speculativ.



Poti afla mai multe despre acest subiect, daca alegi sa te alaturi Clubului Prosperității REAL WEALTH REVOLUTION, al companiei Swiss Gold Global.

Cei care vor sa alege sa devină membri ai Clubului Prosperității Real Wealth Revolution au acces la zeci de programe educaționale în zona de investiții, inteligență financiară, dezvoltare personală și marketing afiliat. Pentru a mentiona doar cateva dintre aceste programe,



Un avantaj aparte pe care il au toti partenerii  Swiss Gold Global – membri în Clubul Prosperității – este acela ca pot transforma economiile în aur și argint la prețuri preferențiale, beneficiind de serviciile uneia dintre cele mai importante rafinării de metale prețioase din lume, compania elvețiană Argor Heraeus.


10257100_711670262204375_1327574227391328233_oAstfel, Swiss Gold Global oferă un sistem complet de atingere a prosperității: un bogat program de mentorship, o platformă prin intermediul căreia se poate genera venit pasiv și o opțiune de ”saving” a valorii banilor (prin achiziția de metale prețioase), accentul fiind însă pus pe experiența liderilor din cadrul Clubului Prosperității, care au creat o comunitate în care se oferă susținere în dezvoltarea personală și atingerea prosperității.
Compania Swiss Gold Global operează logistica metalelor prețioase din Elveția, manageriind serviciile de suport pentru membri la nivel global prin filialele din Statele Unite ale Americii și România.
Real Wealth Revolution este cel mai bun mediu în care putem crește personal, înțelege și aplică principiile care conduc oamenii la prosperitate, succes și fericire. Merită din plin să faci parte din această comunitate!” – este mesajul liderului din România al Swiss Gold Global, dl. Constantin D. Pavel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu