15 iunie 2014

Realizatorii celebrului Mad Man vor face echipa cu Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort pentru a produce un serial de televiziune

Jordan si echipa RatPac, James Packer si Brett Ratner la Australian Open 2014
Esti sau ai fost un fan al celebrului serial american Mad Man - Nebunii de pe Madison Avenue

Ti-au placut scenele pline de cocaina, somnifere, limbaj picant si petreceri extravagante la piscina din Lupul de pe Wall Street?  


Ei bine, atunci vestea pe care ti-o voi da acum, via The Australian, te va bucura peste masura: adevaratul Lup de pe Wall Street, Jordan Belfort, se afla in discutii cu James Packer pentru a produce un serial de
televizune in stilul Mad Man despre excesul industriei financiare a New Yorkului anilor ’80.

Belfort, este autorul celui mai bine vandut roman autobiografic(conform New York Times) care descrie o cariera cu incarcata cu o "cifra octanica" iesita din comun si care a inclus fraudarea a mai multor investitori. Romanul a fost ecranizat de catre Martin Scorsese in filmul nominalizat la Oscar, Lupul de pe Wall Street, si l-a avut in rolul principal pe Leonardo diCaprio. 

Dupa ce a ispasit o pedeapsa de 22 luni dupa gratii, Jordan Belford si-a inceput o noua cariera ca si speaker motivational si a declarat recent că vrea să obţină 100 de milioane de dolari din turneul pe care îl va susţine în acest an pentru a restitui cele 110 milioane de dolari la care a fost oblicat de catre statul american.La o conferinţă în Dubai, Belford a decalara că speră ca turneul din acest an să îi aducă cel puţin 100 de milioane, pentru a-şi putea astfel achita toate datoriile. Si are toate sansele, mai alesc ca acum ca broker, Jordan Belfort câştiga în jur de 50 de milioane de dolari pe an.


O alta veste buna pentru toti cei care l-au indragit pe Jordan Belfort, personajul interpretat de diCaprio, este ca in data de 18 noiembrie 2014 il pot vedea LIVE in Romania pe adevaratul lup, Jordan Belfort, la Rin Grand Hotel unde va sustine un seminar de o zi despre Negociere, Influentare si Persuasiune. Detalii, aici.

In momentul in care Belfort a venit cu propunerea catre RatPac de a produce un serial TV in stilul Mad Man, acestia au fost foarte entuziasmati de idee iar acum sunt in discutii pe langa planurile de a crea un show propriu de televiziune care se va numi, cel mai probabil, „Cel mai mare om de vanzari al Lumii”.

Din perspectiva RatPac, suntem extrem de incantati de acest proiect cu Jordan Belfort” a spus Packer in The Weekend Australia. (RatPac, compania miliardarului James Parker este si producatoarea filmelor Rush Hour si X-Man: The Last Stand)

De asemenea, a marturisit: „Il respect pe Jordan pentru perseverenta sa. Ca multi altii, este un om care a facut greseli de care, insa, nu se acsunde. Jordan munceste din greu acum sa isi construiasca o noua cariera si aceasta aventura este o parte importanta pentru drumul sau.

RatPac va finanta acest proiect din bugetul stabilit anul trecut in valoare de 450 milioane de dolari pentru cofinantarea viitoarelor filme Warner Bros, dar si a propriilor proiecte de film si televizune.

P.S 1 Pagina oficiala a evenimentului, de unde se pot achizitiona bilete la conferinta cu Jordan Belfort, este http://www.aisucces.ro/lupul-de-pe-wall-street-jordan-belford/
P.S. 2 Daca nu ai vazut inca filmul, il poti vedea online subtitrat aici, sau il poti cumpara pe dvd de aici.
P.S. 3 Daca esti, ca si mine un impatimit de lectura, si vrei sa citesti cartile(caci Jordan este autor a 2 best selleruri), din pacate doar in engleza, le poti gasi - The Wolf of Wall Street, aici, si Catching The Wolf Of Wall Street, aici.
    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu