26 februarie 2014

Dor de ... SANATATE! Si de acel FRUCT - Soursop (Guanábana) - de ZECE mii de ori mai eficient decât chimioterapia!


Pare INCREDIBIL dar este ADEVARAT!!!

Fructele Soursop, Graviola sau Guanábana cum se mai numesc, sunt produse de copacul guava!
Se pare ca pulpa naturala a fructului Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase, fiind considerat, conform specialistilor, de 10.000 mai puternic decat chimioterapia. 

De ce nu este cunoscut acest lucru, sau mai bine zis de ce nu se face publicitate la nivel largit aceasta informatie?

Pentru că există organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice,
care să le permită să facă profituri fabuloase. 

Informatii despre fructul care vindecă cancerul și care este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia, au fost tinute in secret si nu s-a dori ca noi să le știm, deoarece industria farmaceutica (nr. 2 in lume) ar avea foarte mult de suferit din punct de vedere financiar, in primul rand! In plus, gustul pe care il are pulpa de graviola este placut si spre deosebire de chimioterapie, nu produce efectele secundare devastatoare pe care le produce chimioterapia. 

Dar, incet, incet informatiile incep sa apara si in presa, si prin marturiile celor care s-au vindecat, astfel ca aceasta boala a secolului care se manifesta in diferita forme, poate fi tratata sanatos cu suc/piure 100% din fructe proaspete si coapte de Graviola!!!

Scurta istorie:

În urmă cu un sfert de secol oamenii de ştiinţă au realizat o analiză asupra seminţelor din fructul Soursoup, cunoscut şi sub numele de Graviola, care în acel moment demonstra un potenţial atât de uimitor în ceea ce priveşte lupta împotriva cancerului, încât în cadrul comunităţii medicale convenţionale cercetarea era privită cu neîncredere totală, relatează Wakeup-world.com.
Compusul 1, unul din cele cinci extracte din seminţele de graviola a fost descoperit că este “citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) în care există de 10.000 de ori potenţa adriamicinei”.
Adriamicina este denumirea comercială a agentului chimic doxorubucină şi este cunoscut sub numele de “diavolul roşu”, poreclă obţinută atât datorită culorii roşii puternice cât şi efectelor secundare teribile ce ameninţă viaţa, care includ printre altele şi daune fatale ale  sistemului cardiovascular.
Această lipsă cumplită a “citotoxicităţii selective”, abilitatea de a ucide celulele canceroase şi nu pe cele sănătoase, este ceea ce face adriamicina atât de periculoasă.
De la studiul din 1996, fructul de graviola a fost foarte puţin cercetat. Ignoranta, interes???
Abia in 1999, in urma unor studii ale celulei s-a descoperit că fructul Soursoup are o activitate împotriva cancerului la prostată şi a celui mamar. Un alt studiu asupra celulei realizat în 2002 a demonstrat faptul că graviola are activitate împotriva cancerului hepatic, însă nici o altă analiză nu a fost la fel de promiţătoare ca studiul original din 1996.
Apoi, în 2011, revista “Nutriţie şi Cancer” a prezentat o cercetare promiţătoare asupra fructului de graviola şi a cancerului mamar. 
Cercetătorii au descoperit că extractul de graviola (GFE) suprima aşa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzează cancerul) în cadrul celulei cancerului mamar. Oncogena cunoscută sub numele de receptor al factorului de creştere epidermal (EGFR) este de obicei supra-exprimată în cancerul mamar, şi de aceea este o ţintă ideală pentru terapie.
Potrivit oamenilor de ştiinţă “un tratament alimentar de 5 săptămâni cu GFE (o alimentaţie de 200 mg/kg) a redus în mod semnificativ exprimarea proteinei de EGFR, p-EGFR şi p-ERK în tumorile MDA-MB-468 (cancer mamar) cu 6%, 54% şi respectiv 32,5%. În ansamblu, alimentaţia cu GFE a inhibat creşterea tumorilor cu 32% (P<0 .01="" font="">”.
Autorii studiului au concluzionat “aceste date arată că GFE alimentar a indus o inhibare semnificativă a creşterii celulelor MDA-MB-468 în vitro şi în vivo prin intermediul unui mecanism care a implicat calea de semnalizare EGFR/ERK, sugerând că GFE ar putea avea un efect protector pentru femei împotriva cancerului mamar”.
Având în vedere aceste descoperiri poate ar fi momentul potrivit pentru reintroducerea fructului graviola în tratamentele de prevenire şi/sau tratare a cancerului, cum ar fi cancerul mamar şi de colon. Dar oare companiile farmaceutice vor dori asta? Se pare ca nu!
RECOMANDARE!
Data viitoare cand vrei să bei un suc natural, sanatos si anticancerigen, cauta soursop sau graviola.

Cat de mulți oameni mor în timp ce acest lucru a fost un secret bine păzit, astfel încat să nu existe riscuri pentru marile corporatii producatoare de medicamente de asi diminua sau pierde profitul de miliarde.

Cautand mai multe informatii pe site-uri de specialitate din afara, pentru a fi cat mai cat mai sigur in realizarea acestui articol,  am aflat ca un copac soursop este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă, și "Soursop", în limba engleză.(Sursa: Taylor)

Fructul, dupa cum spuneam si mai sus, este mare și dulce, pulpa albă este consumata în mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face băuturi, serbet, dulciuri etc. 

De asemenea, pe langa tratamentele de prevenire si tratare a cancerului mamar si de colon, graviola este si...
  • un agent anti-microbian cu un spectru larg recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice
  • este eficient impotriva parazitilor interni si viermi, 
  • regleaza tensiunea arteriala, 
  • este antidepresiv
  • combate stresul si tulburarile nervoase.

Sursa acestei informații este fascinanta: informatia vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care, a recunoscut, in sfarsit că, "după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele aratata ca: Graviola distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar și pancreas ..."(sursa: Weil)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu