19 ianuarie 2014

Terapia GERSON - Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului sa a altor boli grave


Despre Terapia Gerson  am citit multe si am auzit multe, bineinteles toate lucruri bune, insa, datele despre tratament variau. Astfel ca am hotarat sa fac cautari atente si astfel ca am aflat de cartea aparuta la editura Litera, Terapia Gerson - Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului sa a altor boli grave, foarte bine scrisa si pe care o recomand tuturor, si apoi am ajuns si pe siteul oficial Gerson Institute,  de unde am extras datele de mai jos cu o importanta specificare adusa si pe site ca sa nu incepeti aceasta terapie fara a consulta in prealabil una din clinicile Gerson existente in Ungaria sau Mexic. Detalii privind aceste clinici gasiti aici: http://gerson.org/gerpress/clinics/

Medicina modernă este împărțită în două. O jumătate, susținută de tehnologia de vârf, dă rezultate strălucite în privința afecțiunilor acute
și a urgențelor. Cealaltă jumătate, care se ocupă de afecțiunile cronice degenerative, bate pasul pe loc, incapabilă să ofere ceva mai mult decât tratamentul simtomatic pentru cele mai răspândite și mai grave afecțiuni, de la cancer până la afecțiunile cardiace și hipertensiune, de la diabet și artrită la obezitate morbidă. Toată lumea e convinsă că aceste "afecțiuni ale civilizației moderne" sunt nu doar incurabile, ci și inevitabile.

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului și a altor afecțiuni cronice contrazice toate afirmațiile de acest gen. Fiind un ghid complet de teorie și practica Terapiei Gerson, creată în urmă cu peste 80 de ani de doctorul Max Gerson (1881-1959),mai precis in 1920, fiind un tratament sigur, natural, care folosește alimente ecologice, stoarcerea, clisme de cafea, dezintoxicare şi suplimente naturale pentru a activa capacitatea organismului de a se vindeca.

Charlotte Gerson, fiica doctorului Max Gerson, cel care a elaborat Terapia Gerson, a dus mai departe opera tatălui ei, înființând în 1977 Institutul Gerson. Această organizație nonprofit are drept scop educarea și pregătirea oamenilor în înțelegerea Terapiei Gerson, un tratament alternative și netoxic pentru cancer și alte boli degenerative cronice.

Potrivit Institutului Gerson, "In ultimii 60 de ani, mii de oameni au folosit Terapia Gerson pt. a se recupera de la aşa-numitele boli "incurabile" precum cancerul, diabetul, boli de inima si artrita."

Terapia Gerson presupune 3 paşi importanţi care trebuie efectuați simultan. 

  1. Primul pas este detoxifierea prin clisme de cafea. 
  2. Al doilea pas este dieta Gerson, care furnizeaza substanțele nutritive esențiale, inclusiv enzimele de la 13 pahare pe zi de legume proaspete si suc de fructe. 
  3. Al treilea pas este suplimentarea deficitului de nutrienţi, în special potasiu, iod, şi hormoni tiroidieni. Suplimentele care sunt utilizate, includ cianina, pancreatina, ulei de semințe de in, ulei de ricin, coenzima Q10, produse enzimatice, vitamina B12 injectabile s.a.
Terapia are ca scop de a reda functionalitatea normala a celulele imbolnavite din organism. După un tratament intensiv, iniţial de 6-12 săptămâni, programul din terapia Gerson impune pacientului cu cancer aderarea la un regim de întreţinere cu un continut scăzut de sare, zahăr si proteine ​​animale şi ridicat in fier si potasiu. Toate tipurile de legume proaspete şi organice precum şi fructele sunt recomandate si încurajate. 

Tutunul, alcoolul, conservele, congelatele, şi alte alimente procesate sunt nu sunt recomandate. Consumul de sare şi zahăr trebuie să fie reduse la minimum sau evitat complet - ar fi ideal daca acestea ar proveni din alimente naturale, nu din surse rafinate. 

Terapia Gerson - Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului si a altor boli graveDetoxifierea ficatului şi a producţiei de hormoni tiroidieni pentru a reglementa sistemul imunitar este cruciala pentru recuperarea in cazurile de cancer. Detoxifierea ficatului cu cafea prin clisma este o procedura foarte importanta în terapia Gerson. Aceasta are rolul de a scadea cantitatea de toxine din sânge, si de a curăța otrava din celulele normale cu lichid nutritiv. Clismele cu cafea determina deasemeni dilatarea canalelor biliare, facilitând eliminarea celulelor canceroase moarte din ficat  şi dializa produselor toxice din sânge prin peretele colonului.

Programul de Terapie Gerson necesită dăruire şi disciplină precum şi consumul de sucuri la intervale regulate, nefuncţionand dacă nu se aderă la ea complet, sau dacă exista abateri și pacientul are o alimentatie dezordonata. 


Inca o data, nu uitati de specificare facuta la inceput, ca sa nu incepeti aceasta terapie fara a consulta in prealabil una din clinicile Gerson existente in Ungaria sau Mexic. 

Detalii privind aceste clinici gasiti aici: http://gerson.org/gerpress/clinics/

Celor interesati si cu necazuri le recomand cartea Terapia Gerson - Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului sa a altor boli grave pe care o pot gasi  aici, la un pret de doar 25 lei, fata de pretul de lista de 45 lei!!!

In carte, vor găsi soluția, sub forma unui program nutrițional strălucit, de mare precizie, care elimină cauzele de substrat ale bolilor, ducând la vindecări de durată. Eficiența acestui program a fost dovedită în vindecarea multor tipuri de cancer și a altor afecțiuni degenerative.

La final, va mai recomand sa urmariti aici, The Beautiful Truth (Frumosul adevar - Cel mai simplu tratament pentru cancer), subtitrat si un alt film, considerat un  film care nu ţi-ai dori să se mai termine, iar pentru un documentar, este o reală surpriză îndeplinirea acestui criteriu, deşi degajă deopotrivă tristeţe şi optimism, tristeţe pentru milioanele de victime ale unor tratamente medicamentoase barbare, destinate să umple buzunarele asasinilor chimici şi ale complicilor cu diplome medicale şi optimism, fiindcă, până la urmă, există o rază de speranţă, chiar dacă o legislaţie criminală, Codex Alimentarius, încearcă să ne rupă tocmai de legătura noastră cu natura, singura capabilă să ne refacă sănătatea, ruinată de agresiunile nenumărate ale mediului terestru, infestat de lăcustele corporatiste, confirmând că, respingerea prin lege a unei terapii naturiste, nu este o simplă întâmplare, ci o strategie de genocid, ce durează de secole.

În filmul Dying To Have Known(2008) The Evidence Behind Natural Healing
(As fi dat orice sa fi stiut - Dovada Din Spatele Vindecării Naturale), regizorul Steve Kroschel, un veteran al filmelor Disney, BBC şi IMAX,  se angajează într-o odisee de 52 de zile, traversând neobosit continente şi oceane, din New York, în San Diego şi Alaska, din Japonia în Spania şi apoi Mexic, motivat fiind de o declaraţie a Charlottei Gerson, fiica octogenară a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatălui ei - minimalizată sau interzisă de peste 80 de ani - în tratarea cancerului şi a oricărei forme de boală cronică degenerativă, afirmaţie pe care realizatorul şi-a propus să o verifice prin mărturii şi pe baze ştiinţifice.
Linkurile pentru vizionare sunt urmatoarele:

Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu