20 ianuarie 2014

Dor de o sedinta de coaching cu ... Anthony Robbins! Shallow Hal - film online subtitrat (full)



Coincidenta este felul lui Dumnezeu de ramane anonim - este un lucru in care cred cu toata fiinta! 

Mi-a venit in minte acest gand imediat in clipa cand am vazut secventa cu Hal care il intalneste si il recunoaste in lift pe nimeni altul decat, Anthony Robbins!!! Asta, in filmul Shallow Hall (Usuraticul) realizat in 2001, cu 
Gwyneth Paltrow, Jack Black si ... Tony Robbins. (Este dealtfel, singurul film artistic in care Tony a jucat!)

Ce mi-a placut e faptul ca, desi l-a recunoscut pe Tony ca fiind acel "guru renumit", nu s-a pierdut cu firea, ci a profitat imediat in secundele ce au urmat (pana sa se produca pana de curent) si i-a cerut sfatul...

Care este pe scurt, problema eroului principal???

Unii gasesc frumusetea in natura, altii intr-un simplu zambet. Hal Larsen (Jack Black) nu face parte din nici una dintre aceste categorii. Pentru el, frumusetea se poate afla exclusiv printre ... fotomodele. 

Primul lucru la care se uita cand intalneste o femeie este aspectul ei fizic. Hal
nici nu s-ar gandi sa invite in oras o femeie care nu are un trup perfect, un zambet incantator si un gust desavarsit pentru imbracaminte. Insa dupa o sedinta de hipnoza cu un guru pe nume Tony Robbins, atitudinea lui Hal fata de femei se schimba cu 180 de grade: incepe sa vada frumusetea lor interioara, in loc de cea exterioara. 

Asa se face ca ii acorda atentie lui Rosemary(Gwyneth Paltrow), o femeie obeza dar plina de bunatate si umor. Intre cei doi se infiripa o idila, care insa este pusa sub semnul intrebarii atunci cand Hal iese de sub efectul hipnozei. 
Abia atunci Hal constata ca obiectul iubirii sale nu este nicidecum o fetiscanã mladioasa, ci o femeie de  ... 135 de kilograme. 

O lectie foarte subtila transmisa sub forma unei comedii placute si spumoase!
Vizionare placuta!

CD 1
CD 2


Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el printr-un comentariu, mai jos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu