6 noiembrie 2013

Mario Brühlmann despre competitivitate (Audio)


Am ascultat recent un interviu  dat de d-l Mario Brühlmann, președintele ROMCOM și master-trainer persolog, la postul radio RVE Oradea

Tematica discuției a fost competitivitatea, atât pentru afaceri cât și la nivel personal, insa in cele aproape 50min. am aflat atat de multe lucruri interesante, incat mi-ar trebui cateva pagini sa le insir. 

D-l Mario Brühlmann,  este licentiat in stiinte economice si absolvent Executive MBA in management international la Universitatea din Bern. De origine elvetian, este consultant de afaceri si expert in dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii - in special in economii emergente. De
asemenea, este fondatorul Swiss Consulting Group, companie de consultanta afaceri, care a dobandit un portofoliu de clienti impresionant. 

In Romania este cunoscut pentru implicarea sa in cadrul grupului ROMCOM, in calitate de presedinte, si in cadrul Facultatii de Management a Universitatii Emanuel din Oradea. a lucrat vreme de peste 20 de ani cu antreprenori romani si a avut ocazia sa-i studieze si sa- i observe. 
In partea a II-a, d-l Bruhlmann va explica de ce romanii nu sunt buni competitori, si ce ar trebui sa invete tinerii si studentii pentru a dezvolta in viitor relatii bune de afaceri cu oameni de afaceri straini.

Anul trecut, editura Brandbuilders i-a publicat cartea, "Cele 10 porunci pentru intreprinzatori - Cum sa incepi si sa conduci o afacere proprie", o carte de capatai ce insoteste intreprinzatorul in toate fazele evolutiei unei afaceri. Pentru cei ce doresc, puteti comanda cartea de aici.

Partea I - din 15.03.2012

Partea a II-a - din 22.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu