1 septembrie 2013

A VI-A Editie Webstock Awords, cel mai asteptat eveniment al bloggerilor si comunitatilor online!

Draga cititorule, 
Imi face o nespusa bucurie sa iti aduc la cunostinta ca pe 27 septembrie 2013, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest va avea loc cea de-a sasea editie Webstock Awards, probabil cel mai asteptat eveniment al comunitatilor online si al celor din blogosfera. Este competitia, care ofera recunoastere celor mai inedite si mai creative proiecte din  mediul online,  lansate in ultimul an in Romania.
Persoane care au avut initiative de a schimba lucrurile din jurul lor, persoane implicate, dar si care considera Internetul un loc de dezvoltare. bloggeri interesati de social media, cat si
bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, creatori de aplicatii si proiecte web vor fi prezenti la acest eveniment.  
Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc GRATUIT la eveniment. De asemeni, profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.  
Din comunicatul de presa, am retinut ca programul celei de-a sasea editii Webstock, va fi urmatorul:
Webstock 2013 9:00 – 13:30
CONFERINTE
In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.
Sesiunea I
Sesiunea va prezenta pasii care trebuie parcursi pentru succesul in social media, experiente personale de succes si motivatie.
Sesiunea II
Despre importanta inovatiei, adaptarea la nou si modul de transformare al unor circumstante in oportunitati, veti afla in cea de-a doua sesiune.
14:30 – 18:00
MICRO-EVENIMENTE
Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.
Sesiunea Blogging
Sesiunea va prezenta tactici eficiente de crestere si de creare a brandului personal, importanta continutului si cum se defineste succesul in blogging.
Sesiunea Communication
Vor fi aduse in prim plna cele mai bune practici de comunicare, sfaturi si idei pentru o promovare eficienta si crearea unor campanii de impact.
Sesiunea Mobile
Sesiunea ii va aduce in acelasi loc pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori actuali de aplicatii mobile, care vor vorbi despre inovatiile tehnologice, monetizarea aplicatiilor mobile si resurse prezente pe plan local.
19:00 – 20:30
Webstock Awards
Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii si campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.
PARTY
Dupa gala de premiere Webstock Awards, participantii sunt invitati la petrecerea organizata de Staropramen cu ocazia evenimentului, o buna oportunitate de networking si buna dispozitie.
Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie se bucura de sustinerea companiilor LG, Staropramen, Bitdefender si HP
Daca vrei sa fii la curent cu stirile despre Webstock, te invit sa urmaresti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock). 

Promit sa revin cu imagini si impresii! :)
O zi minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu