28 mai 2013

Vindecarea este ... The CURE IS...(filmul complet!)



In noiembrie 2012 aflam de aparitia celui mai bun film The Cure is ... , film ce aducea o noua perspectiva asupra sanatatii noastre pornind de la premisa ca modul in care percepem noi sanatatea " ţine de gândurile noastre, de credinţele şi emoţiile nerezolvate care pot fi , la un anumit moment, cea mai mare ameninţare pentru sănătate pe tot parcursul  vieţi". 

Acest film documentar ce se bucura de introducerea maestrului in arta gandirii, Bob Proctor, este un documentar despre cum fiecare corp uman este genial conceput pentru vitalitate și longevitate. 
Intrebarea care se pune este, de ce este sănătatea noastră și speranța de viață este în declin? De ce am pierdut conexiunea cu modul nostru natural de viață? Este posibil sa existe un mijloc puternic și eficient de a aborda sanatatea si boala, care poate sa ajuta la atingerea capacitatii noastre de vindecare naturala?

Va invit sa urmariti filmul si sa aflati singuri raspunsul la aceste intrebari!

La lansarea filmului, pe 3 noiembrie 2012, filmul a putut fi vizionat gratuit, doar pentru o perioada de o saptamana! 
Acum, il puteti viziona GRATUIT aici, cand doriti si de cate ori doriti! Puteti sa spuneti rudelor, prietenilor tuturor ca VINDECAREA ESTE .... gratuit la vizionare!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu