16 decembrie 2012

Recomandari De ... Week-End!

Deoarece am primit multe solicitari in acest sens, voi face de acum inainte o retrospectiva a articolelor scrise pe Dor de Naivitate, precum si alte articole pe care le consider relevante si interesante, pentru toti cititorii!

*Povestea De Succes A  Unui Mare Campion Care Isi Seteaza La Inceputul Fiecarui An Obiectivele!!! Povestita de insusi ... ARNOLD SCHWARZENNEGE - un documentar si un interviu, realizate in luna septembrie; 
-postat pe 6 Decembrie 2012.

* Vederea Ca Un Proces Invatat! Miracolul Vederii! Sau Cum Poti Afla Daca Suferi De Miopie Sau Prezbitism Mental?
- un articol foarte interesant, scris in doua parti,din care veti afla ce inseamna un control al vederii mentale si de ce miopia si prezbitismul sunt doua distorsiuni majore ale vederii mentale care insa, se pot vindeca si ele. Cum? Prin exercitiu!
-postat pe 7 si pe 8 Decembrie 2012.

* De sezon dar si pentru relaxare, am alcatuit Un Top 10 Al Cantecelor De Craciun Nemuritoare Si Inspirationale, pe care l-am subintitulat, Inca Un Motiv Pentru Care Iubim Sarbatorile De Iarna! - cu aceasta ocazie mi-ar place sa aflu ce alte melodii nemuritoare va place sa ascultati cu incantare in fiecare an in perioada Sarbatorilor de Iarna?
-postat pe 11 Decembrie 2012.

Sfatul Lui Warren Buffet Pentru Cei Care Doresc Sa Investeasca In Noul An!
-postat pe 14 Decembrie 2012.

Cum Poti Sa Iti Imbunatatesti Performantele Intelectuale Ale Creierului? Fitness mental, sau cum să gândești mai bine? - un articol in care va prezint cel mai bun site recunoscut de jocuri si simulari pentru antrenarea memoriei, a atentiei, a auto-controlului, luarea deciziilor si chiar efectuarea de estimari sau ... multitasking!!!


* Otrava Din Galantar - O Emisiune In Premiera, cu prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi realizata de Carmen Avram (Antena 3) pe subiectul alimentelor chimizate din supermarketuri si nu numai, cu precadere despre carnea de pui, lapte, produsele de tip mezeluri sau branzeturi.(publicat pe suntsanatos.ro) - MERITA VIZIONAT!


Voi ce alte articole interesante ati mai citit in saptamana asta?
O duminica placuta va urez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu