26 noiembrie 2012

Dor De Un Raspuns Clar: Vaccinurile Previn Sau ... Imbolnavesc???

Dr. Christa Todea Gross Ofera Un Posibil Raspuns Calificat In Cartea,

"Vaccinurile: PREVENTIE SAU BOALA? - O noua patologie pediatrica" - Dr. Christa Todea-Gross - Editura Christiana - 2012 

"Cand medicii nu mai au curajul sa spuna ADEVARUL, o va face preotul" - Dr.Christa Gross Todea, despre Propaganda Pro-Vaccinare 

Voi incepe acest articol spunandu-va ca mi-am petrecut week-endul lucrand la o culegere de Ganduri Imposibile pe care o voi face CADOU in luna decembrie si lecturand o carte primita de la Suntsanatos.ro, al carui subiect, cred ca, interezeaza pe toata lumea: VACCINURILE , atat cele antigripale, care sunt de sezon, cat si cele pentru prevenirea cancerului de col uterin, ale caror campanii s-au reluat, nu fara discutii si controverse!!!

Pentru a lamuri de la bun inceput rostul interventie mele pe aceasta tema, voi face o foarte scurta prezentare:  am 44 de ani, mi-a placut din totdeauna medicina, desi am studiat-o doar 3 ani; am absolvit facultatea de economie A.I.Cuza, sectia Management; experientiez din '94 antreprenoriatul off-line si on-line; una dintre cugetarile mele preferate este "Men sana in corpore sano" iar motto-ul meu a fost, este si va fi: Sanatate, Bogatie, Prosperitate!


Motivul principal pentru care am decis sa imi impartasesc cunostintele si experienta acumulata in toti acesti ani este speranta intr-o lume mai buna, mai sanatoasa fizic, spiritual si financiar! Aceasta speranta nu a murit, ci dimpotriva este mai aprinsa ca niciodata datorita deschiderii si receptivitatii cititorilor si oamenilor pe care i-am cunoscut prin intermediul acestui blog, dar si a evenimentelor la care am participat si particip cu placere si regularitate.


Trebuie sa recunosc ca civilizatia anului 2012 este in mare parte lipsita de disciplina, etica si deontologie, chiar si Juramantul lui Hippocrate, pe care il depune fiecare absolvent al unui Insitut de Medicina, a ajuns sa fie uitat imediat dupa rostire. Astfel ca ajungem, dupa munca asiduua de ani si ani de cercetari si studii, sa ne intrebam precum se intreaba si dr. Christa Gross Todea, un model de medic specialist care îşi iubeşte profesia şi bolnavii:

Vaccinurile sunt bune sau rele?
- Au făcut mai mult bine sau mai mult rău?
- Au rezolvat într-adevăr marile epidemii sau este un mit lipsit de orice rigoare ştiinţifică?
- Fabricile care le produc şi guvernele care le promovează sunt sincer îngrijorate de bolile popoarelor infectate cu miliardele de doze sau există uninteres economic în promovarea lor?

Daca despre dr. Christa Gross Todea, avem mai putine referinte (desi, inainte sa punem o eticheta, ar fi bine sa facem mai intai unele cercetari!), notorietatea prof.univ.dr. Pavel Chirila doctor in stiinte medicale, medic primar medicina interna, directorul Centrului
Medical Naturalia si profesor de bioetica crestina, nu poate fi pusala indoiala.
Iata ce spune prof.Chirila, despre cartea mai colegei de breasla dr. Christa Gross Todea, carte pe care vreau sa v-o propun astazi spre  lecturasi analiza:

" Eşti în faţa unei cărţi care aduce în literatura medicală românească cea mai mare provocare din ultima jumătate de secol.

Cartea autoarei Dr. Christa Todea-Gross încearcă să răspundă la aceste întrebări pentru toţi – părinţi, medici şi studenţi – cei care o citiţi.
Literatura medicală şi jurnalistica au dovedit în ultimii ani că industria de medicamente este una dintre cele mai profitabile afaceri în lume. Orice conştiinţă profesională trebuie să se întrebe dacă un tratament este sau nu prescris abuziv, numai pentru a se obţine un profit, şi dacă nu cumva reacţiile adverse depăşesc beneficiile. Idei contestatare asupra teoriei vaccinaliste au fost încă de la începutul folosirii vaccinurilor. Pe măsură ce au trecut anii cercetătorii au acumulat date statistice şi istorice importante, care îi ajută acum să judece şi să precizeze mai bine fenomenul.
Iată doar câteva exemple:
- România este cea mai vaccinată ţară europeană contra tuberculozei şi are cea mai multă tuberculoză între ţările europene (în statistica anului 2004, de 10 ori mai multă tuberculoză decât media europeană); pe de altă parte, ţările nordice nu şi-au vaccinat niciodată populaţia contra tuberculozei şi astăzi se pot mândri cu o statistică 0 (zero) cazuri.
- Lansarea vaccinului “contra cancerului de col uterin” a fost o farsă ştiinţifică, juridică şi procedurală deoarece între human papiloma virus şi cancerulde col uterin nu există nici o legătură, aşa cum se vede din statistica următoare: peste 6 milioane de femei americane sunt infectate anual cu human papiloma virus; dintre ele doar 0,16 % au şi cancer de col uterin; pe de altă parte, din cele 3700 de femei americane care decedează anual de cancer de col uterin, 70% sunt infectate cu human papiloma virus; aceste cifre demonstrează cu tărie că nu human papiloma virus dă cancer, ci cancerul, o dată apărut, se infectează foarte repede cu human papiloma virus din cauza vulnerabilităţii celulelor colului uterin.
- Toate analizele de sănătate publică menţionează că incidenţa maximă a cancerului de col uterin este între 35-55 ani); este cel puţin hazardat să susţii, după o urmărire de 2 ani, că vaccinul administrat fetelor de 9 ani previne cancerul la 55 ani!
- Fabricanţii nu au putut garanta la lansare că vaccinul lor nu are efecte oncogene, nici mutagene.
Date importante despre inutilitatea vaccinurilor, reacţiile adverse şi patologia pediatrică nou creată (boli noi induse) de vaccinuri veţi găsi între copertele acestei cărţi (ADHD, autism, leucemii, forme rare de cancer etc.).
Desigur, părinţii sunt liberi să-şi vaccineze sau nu copiii. Libertatea de a acţiona asupra propriei persoane este sacră şi este un dar al Creatorului. Ea este însă adeseori încălcată de oficialii Ministerului Sănătăţii şi Învăţământului, care dau dispoziţii contradictorii şi viclene: “Vaccinarea nu este obligatorie, dar cine nu se vaccinează trebuie să semneze pe propria răspundere”; „vaccinarea nu este obligatorie, dar directorii de şcoli nu au voie să primească copii nevaccinaţi şi, dacă încalcă această regulă, vor fi amendaţi”, motivându-se că elevii nevaccinaţi ar fi un pericol contaminant pentru copiii vaccinaţi. În felul acesta ei recunosc singuri că vaccinarea nu este protectoare şi că degeaba au făcut-o!
În urmă cu câţiva ani, am intervenit în presă cu câteva texte lămuritoare asupra vaccinurilor. Un ziarist medic m-a atacat vehement. Văzând că textul lui nu a avut nici un ecou şi nici o urmare, m-a reclamat la Colegiul Medicilor (din ziarist liber a devenit un ziarist delator). Colegiul Medicilor m-a chemat la Comitetul de Disciplină şi m-a judecat pentru un delict de opinie, contrar tuturor statutelor şi codurilor deontologice din ţările europene. Riscam retragerea dreptului de liberă practică...
Dr. Christa Todea-Gross este un model de medic care îşi iubeşte profesia şi bolnavii. Desigur că îşi asumă la rândul său riscul de a fi contestată de cei care nu respectă axioma profesiei noastre: primum non nocere."
                                                                                                  Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă
Cred ca, orice comentarii as mai avea, ar fi de prisos!

Luand in considerare absolut toate sursele si studiile de referinta actuale, dr. Christa Todea-Gross a sintetizat nemaipomenit de bine toate ideile pe acest controversat subiect

http://www.pentruviatacluj.ro/vaccinuri-inutile-si-periculoase 

Un document fantastic, cu o multime de informatii utile din mai multe domenii, cititi cu mare atentie pasajele despre vaccinuri (de la pagina 45 este prezentata baza legala pentru refuzarea vaccinurilor, caci in Romania vaccinarea NU este obligatorie!!!):

http://www.pentruviatacluj.ro/arhiva/Anuar_PV.pdf

O alta carte  despre acelasi subiect informativa:

http://www.scribd.com/doc/19035048/Vaccinarea-Eroarea-Medicala-a-Secolului
Daca doriti sa afllati mai multe informatii despre otravurile din vaccinuri gasiti in acest articol, iar in urmatorul clip de 9 min.puteti afla adevarul despre vaccinuri, in general, intr-un interviu cu fostul ministru al Sanatatii din Irlanda.

Astept insa cu interes si curiozitate parerile si sugestiile voastre in rubrica de Comentarii.
 
Mai jos, va ofer posibilitatea de a lectura online aceasta carte plina de intrebari, dar si raspunsuri cu specificatia ca,  continutul prezentei opere constituie proprietatea autoarei Dr. Christa Todea-Gross si nu poate fi folosit integral sau partial sub nici o forma fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Toti cei care doresc sa aiba aceasta carte in biblioteca personala o pot comanda aici.
VACCINURILE: PREVENTIE SAU BOALA? - O noua patologie pediatrica - Dr. Christa Todea-Gross - Editura Christi...

Alte surse:  

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/category/antivaccin/

http://www.cristelageorgescu.ro/?cat=498 

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.familiaortodoxa.ro/2009/01/27/campania-de-vaccinare-se-bazeaza-pe-o-mare-inselaciune/
http://www.familiaortodoxa.ro/2010/01/19/cum-pot-fi-prevenite-si-vindecacate-bolile-infectioase-grave-fara-a-apela-la-vaccin/
http://www.2012tehnicidesalvare.ro/vaccinuri/15-vaccinuri/62-adevarul-despre-vaccinuri-spus-de-profesor-dr-pavel-chirila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu