25 septembrie 2012

7 Motive Pentru Care Sa NU Participi... La Iasi Business Days 2012, Singurul Eveniment De Business Al Anului!

7 Motive Pentru Care Iti Recomand Sa NU Participi La Evenimente De Genul Iasi Business Days!


     Zilele trecute o persoana de pe Facebook cauta sa-mi spuna ca, de ce insist atat de mult in prezentarea si promovarea  celui mai de impact eveniment din Romania, Iasi Business Days, eveniment care desi se afla la editia a VIII-a, este o onoare pentru capitala Moldovei si pentru moldoveni de a fi gazduit pentru prima oara la Iasi, la Complexul Palas, o adevarata bijuterie de ansamblu arhitectonic.
     Ceea ce nu intelegea probabil domnul respectiv este ca acest eveniment, la care vor fi prezenti aproximativ 500 de participanti, are o deosebita importanta atat prin valoarea speakerilor care vor fi prezenti dar si a participantilor, oameni de afaceri, antreprenori, studenti si aspiranti catre lumea afacerilor, oameni care si-au conturat o viziune, si-au facut un plan, cu alte cuvinte stiu cam ce vor sa faca in viata. Si pentru asta vin la Business Days! Din dorinta de a asculta oameni care au reusit in domenii similare, pentru a se inspira din reusitele si esecurile acestora, pentru a participa la analize si tendinte privind strategiile ce pot fi adoptate, dar  mai ales pentru business networking care nu inseamna altceva decat stabilirea de contacte si identificarea de potentiali clienti sau parteneri de afaceri. Pentru ca atat in viata cat si in orice afacere, cu cat ai mai multe contacte cu atat esti mai valoros avand de unde selecta in functie de nevoile celorlalti si implicit de nevoile tale!
     Participarea la evenimente de genul Business Days nu este obligatorie si nici recomandata tuturor din cateva motive pe care o sa le enunt mai jos. Caci NU este suficient sa te imbraci corespunzator, sa iti umpli buzunarele cu carti de vizita si sa cauti sa sosesti cat de cat la timp pentru a prinde prezentarea lui Marius Ghenea sau lectia de educatie financiara a lui Eusebiu Burcas. Nu, categoric NU!

     In acest context am hotarat sa prezint 7 motive pentru care nu ar trebui sa vii la evenimentele Business Days  si la alte evenimente de acest gen, in primul rand din respect pentru timpul lor si si-apoi, aspect deloc de neglijat, pentru buzunarul lor!

    Deci, la evenimentele Business Days,
 
1. NU trebuie sa vii la Iasi Business Days daca ai plecat de-acasa si ai uitat sa pregatesti ceva esential inainte sa pleci, ceva anume care sa te reprezinte sau sa te ajute sa-ti faci prezenta remarcata!
2. NU trebuie sa vii la Iasi Business Days, doar pentru a aplauda in timpul conferintelor si-apoi sa fugi repede la coada la bufet daca nu comunici si nu esti interesat sa cunosti alti oameni!
3. NU trebuie sa participi la Iasi Business Days, daca uiti de faptul ca normele de eticheta sunt esentiale, desi adesea sunt trecute cu vederea. Multi oameni considera ca se pricep destul de bine sa stabileasca un contact cu toate persoanele care se afla intr-un spatiu, cand in realitate, prefera mai degraba sa se intretina cu cativa paricipanti, decat sa urmareasca prezentarile si sa cauta sa prinda o idee care i-ar putea ajuta in propria cariera!
     Un eveniment ca Iasi Business Days, la care se stabillesc contacte si parteneriate reprezinta  un DAR, o ocazie de a te prezenta intr-o lumina favorabila in fata necunoscutilor, superiorilor (daca ai asa ceva), a liderilor si speakerilor pe care ii poti asculta si carora le poti adresa chiar intrebari, cere sfaturi...Si de ce nu, a potentialilor clienti!

4. NU trebuie sa vii la Iasi Business Days daca NU ai intentia de a NU fe face cunoscut celor cu care,
altfel,  s-ar putea sa NU mai ai ocazia sa ii intalnesti fata in fata, sa le strangi mana calduros, sa te uiti in ochii lor si sa faci o impresie extraordinara. Numai oamenii de afaceri cu vederi inguste nu recunosc importanta pe care o reprezinta astazi un eveniment de genul Business Days, pentru networking si stabilirea contactelor!

5. NU trebuie sa vii la Iasi Business Days, daca intelegi succesul in afaceri ca fiind o combinatie intre "inteligenta", bafta, intalniri norocoase si relatii. Venimentele de business networking reprezinta ocazia TA de a permite unei intalniri intamplatoare sa te ajute in crearea de legaturi si relatii de afaceri. 

6. NU trebuie sa vii la Iasi Business Days daca nu te afli in permanenta cautare de noi deschideri, daca nu-ti place sa socializezi sau daca consideri stabilirea contactelor o corvoada. Desi sunt si multi  profesionisti carora nu le place sa socializeze, trec peste asta si nu rateaza astfel de oportunitati care-i ajuta in cariera. 

7. Si un ultim aspect: NU trebuie sa vii la Iasi Business Days, daca nu iti vei aduce aportul la succesul evenimentului! Cum? Fiind deschis si sociabil, transmitand energie si entuziasm in comportamentul si in discutiile tale... 

     Ar fi bine sa realizezi ca evenimentele de business networking sunt sansa noastra de a ne face relatii de afaceri, si nu numai; ele reprezinta un DAR dar si o arta, o metodologie care impune din partea tuturor participantilor pregatire, abordare, descoperire, tact si intretinerea relatiei

     Iasi Business Days, iti ofera in premiera in Moldova, un eveniment care iti ofera sansa sa ii cunosti pe cei mai buni, sa inveti de la cei mai buni dar si sa faci business networking de inalta clasa cu cei mai buni!
    
     Si inca odata pentru cei carora li se pare ca evenimente la care participa oameni de calibrul lui Marius Ghenea, Florentin Banu, Bogdan Comanescu, Gabriel Biris, ca sa enumar doar cativa, care reprezinta niste standarde si modele in acelasi timp, sunt pre mediatizate, vin si le spun: SUNT PREA PUTIN MEDIATIZATE! 
     Astfel de initiative ar trebui promovate si mediatizate zilnic si chiar de mai multe ori pe zi, ca reclamele din rdio si televiziune! Numai ca acelea au darul de a te transforma in consumator si a-ti goli buzunarele pe cand evenimente de genul Iasi Business Days are meritul de a te invata cum sa faci afaceri si sa-ti umple buzunarele!!!
     Pentru cei care recunosc valoarea si importanta unui astfel de eveniment le recomand SA NU RATEZE un astfel de eveniment si sa se inscrie aici, cat mai sunt  inca locuri! In plus, ca un cadou din partea mea folositi codul ADI15, pentru a beneficia de un dicount de 15%!!!!  Deci codul ADI15 va reduce valoarea tichetului cu 15%!!!

     De asemeni, puteti folosi discounturile de volum, in functie de numarul de bilete pe care doriti sa le achizitionati folosind urmatoarea grila:
   - intre 2 si 5 tichete - 20% discount pe baza codului ADI20
   - intre 6 si 10 tichete - 25% discount pe baza codului ADI25
   - peste 11 tichete - 30% discount le baza codului ADI30 !!!

     IMPORTANT!!!

     Maine voi initia un CONCURS in care voi pune la bataie 2 bilete GRATUITE la Iasi Business Days!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu