18 iulie 2012

Dor de ...Bob Proctor. In Romania!

Thinking Into Results. Reinvent Yourself for Success! Gandind prin prisma rezultatelor

Pe 25 septembrie 2012 Bob Proctor va sustine o conferinta la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.

Toti cei care au urmarit filmul Secretul l-au vazut l-au remarcat pe Bob Proctor. este cel care duce mai departe mesajul lui Napoleon Hill: "Mintea omenească poate realiza orice obiectiv pe care îl poate concepe şi în care crede"!
Doug Wead, fost Asistent Special al Preşedintelui Statelor Unite, afirma despre Bob: Zig Ziglar poate fi considerat maestru în motivaţie, Mark Victor Hansen şi Jack Canfield, autorii “Supă de pui pentru suflet” pot fi consideraţi maeştrii în spunerea poveştilor, Anthony Robbins, poate fi considerat maestru în dezvoltarea persoanală, însă Bob Proctor este maestru în ceea ce priveşte gândirea. Când vine vorba de a sistematiza viaţa, nimeni nu îl poate întrece.
De peste 45 de ani, Bob Proctor şi-a focusat munca şi învăţăturile pentru a ajuta oamenii să îşi folosească puterea minţii pentru a atinge rezultate spectaculoase, afaceri de success, relaţii personale înfloritoare şi nu în ultimul rând prosperitate.

Detalii despre program si inregistrare AICI.

Bob Proctor lucrează cu companii şi industrii din întreaga lume, furnizând seminarii şi programe care cresc performanţa companiilor şi ajută angajaţii să obţină rezultate pe care le credeau imposibile. El învaţă lideri de afaceri, de la toate nivelurile, cum să “descătuseze” potenţialul lor cel mai mare – OAMENII. Credinţa lui
Bob este că oamenii sunt cel mai important activ al unei companii.
Lucrez în Corporate America de peste 20 de ani şi niciodată până acum nu am găsit un program care să inspire şi să motiveze oamenii să fie şi să dea tot ce au mai bun, în toate aspectele vieţii lor. Acest program este absolut necesar tuturor echipelor şi indivizilor care doresc să îşi atingă cele mai obiective înalte. Brandon Dangerfield, VP of Sales Operations, Fortune 500 Company

Fondator şi presedinte Lifesuccess Productions

Bob Proctor este Preşedinte al LifeSuccess Productions, companie care oferă servicii de consultanţă, programe de training sau seminarii companiilor din Top Fortune 500 din întreaga lume. LifeSuccess Productions împărtăşeste, prin coaching, evenimente, best-seller-uri, DVD-uri, CD-uri şi prin programe online, viziunea de baza a lui Bob şi învăţăturile care motivează oamenii să facă schimbări profunde în business şi viaţa personală.
Programele şi cărţile lui Bob Proctor se vând în întreaga lume fiind traduse în mai multe limbi. El este autorul best-seller-ului “You were born rich” şi a fost catalizatorul schimbării a milioane de oameni. Şi-a concentrat munca de-o viaţă în a ajuta companii şi indivizi de toate categoriile să devină mai mult, să facă mai mult şi să obţină mai mult.
Cu cinci luni în urmă nici măcar nu aş fi visat că voi ajunge aici. Dar cu cinci luni în urmă am intrat în programul de coaching al lui Bob Proctor… şi acum fac munca la care am visat din totdeauna – filmez la producţia filmului “Lost” într-o locaţie din Hawaii. Este foarte emoţionant şi toate astea se datorează lucrurilor pe care le-am aflat în programul de coaching. Peter Hurley, Director of LOST movie
Detalii despre program si inregistrare AICI.

Bob se consideră un “învăţător” cu un dar special

Protagonist, dupa cum va spune-am, al renumitului film “The Secret”, Proctor este considerat unul din cei mai mari maeştri şi învăţători în viaţă ai Legii Atracţiei. Bob se consideră un “învăţător” cu darul special de a dezvălui celorlalţi secretul care i-a schimbat lui viaţa şi puterea incredibilă a potenţialului care se află în ei. Învăţăturile şi programele lui Proctor se bazează pe lecţiile pe care, el insusi, le-a învăţat din experienţă proprie. Bob provine dintr-un mediu sărac şi limitat.
În 1960 a abandonat liceul şi din cauza multor joburi trecătoare s-a trezit îngropat în datorii. Într-o zi, a pus întâmplător mâna pe o carte care i-a schimbat complet viaţa. O dată cu această carte, seminţe de speranţă au început să încolţească în mintea lui. În câteva luni, cu ajutorul muncii în compania Nightingale-Conant, viaţa lui Bob s-a schimbat radical. Într-un singur an a trecut de la câştiguri de 4 000$ pe an la 175 000$ pe an şi curând a sărit de 1 million$.
Ulterior, Bob s-a mutat în Chicago pentru a lucra îndeaproape cu mentorii săi, Earl Nightingale şi Lloyd Conant. După ce a obţinut poziţia de Vice Preşedinte în compania Nightingale-Conant, Bob şi-a deschis propria companie de seminarii, în 1973.
Bob Proctor spune că nu contează cum ai crescut sau cu ce te-ai luptat în viaţă - mintea (ta) nu este afectată de nici un eveniment pe care încă nu le-ai trăit ... şi chestia asta este fenomenal de puternică."
 Detalii despre program si inregistrare AICI.

Acest post va este oferit si prin sprijinul:
librarie.net cea mai mare librarie romaneasca pe Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu