25 iulie 2012

Change your Brain, Change your Life - Schimba-ti Creierul, Schimba-ti Viata! (video)

Un Video Foarte Inspirat Publicat pe TEDx Despre Cum Schimbarea Modului de Gandire In Creier Ne Poate Schimba Viata!

Va invit sa urmariti o prezentare foarte inspirata si bine documentata facuta de medicul psihiatru Daniel Amen in cadrul conferintelor prezentate de TedxTalks.


Revelatia care a condus la elaborarea acestei concluzii precum ca modificarea creierului iti poate schimba viaţa, dar si a Programului de progres pentru a invinge anxietatea, depresia, obsesia, furia, şi impulsivitatea, se bazează pe studiul si analiza a 63.000 de imagini ale creierului provenind dinn 90 de ţări, de-a lungul a peste 20 de ani.  
Urmarind acest video veti afla cum imagistica creierului ne poate schimba paradigma şi înţelegerea unui mod de viata sănătos si fericit, indiferent de locul unde trăim.  
Medic psihiatru, şi profesor, Daniel Amen, MD, este unul dintre experţii mondiali de seamă specializat in aplicarea ştiinţei imagistica a creierului in clinicile de  psihiatrie. Este considerat ca un profesor talentat, explicand  conceptele complexe ale creierului intr-un mod uşor accesibil pentru alţi profesionişti şi pentru publicul larg.  
Daniel Amen este de asemeni, autorul a 42 de articole profesionale şi 28 de cărţi, inclusiv patru bestseller-uri conform publicatiei New York Times .
Daniel este directorul medical al grupuli de clinici private Amen Clinics, Inc, care detine cea mai mare baza de date din lume cu imagini scanate ale creierului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu