30 iunie 2012

Felul Cum Te Comporti Denota Modul In Care ... Gandesti?


 Training de comunicare - "Comportamente si Tipare de Comunicare"

     
Probabil cunosti si tu expresia “am vorbit impreuna si ne-am inteles separat” .
Dupa cum va anunt-am intr-un post la inceputul lunii, pornind de la aceasta expresie, prietenul meu, Dr. Cristian Carstoiu (directorul editurii Amaltea), organizeaza un curs cu titlul Comportamente si tipare de comunicare in 9 orase din tara.

Este un curs simplu si practic, de 4 ore, cu un pret foarte bun!
Cursul porneste de la urmatoarea ipoteza:
Oamenii se comporta intr-un mod similar cu modul in care se exprima.
Daca identifici care sunt tiparele de exprimare, poti sa le influentezi comportamentul. 
De exemplu, daca vrei ca  si colegii tai sau angajatii sa faca si sa inteleaga mai bine, mai repede si mai usor anumite lucruri pe care tu le ceri de la ei (comportamente) poate fi foarte util sa vorbesti “pe limba lor”.
Sau poate iti doresti sa “vorbesti pe limba” copiilor tai, ca sa nu mai zic nimic de sot sau sotie.
Ce beneficii poti obtine participand la acest curs?
  • iti identifici care sunt propriile tale tipare de comunicare si cum le poti folosi in cel mai eficient mod cu putinta;
  • decodifici care sunt tiparele de comunicare ale celor mai importanti oameni din viata ta. Practic, inveti sa “vorbesti” pe limba lor!
  • iti imbunatesti abilitatile de vanzare si negociere
Ce ratezi daca nu participi?
  • instrumente de “ultima generatie” in comunicarea persuasiva
  • oportunitatea de a-ti imbuntati capacitatea de vanzare, delegare si negociere intr-un timp foarte scurt (doar 4 ore), direct in orasul tau
  • posibilitatea de a comunica mai usor cu cei dragi cu o investitie minima
 Cum poti sa participi?
Cursul, inceput pe 26 iunie in Bucuresti, va mai avea loc  in urmatoarele date si locatii:
  • BUCURESTI: 26 iunie, 17.30-21.30 -
  • BRASOV: 27 iunie, 17.30-21.30 
  • PITESTI: 28 iunie, 17.30-21.30 
  • PLOIESTI: 03 iulie, 17.30-21.30 
  • CONSTANTA: 05 iulie, 17.30-21.30
  • IASI: 09 iulie, 17.30-21.30
  • CLUJ NAPOCA: 10 iulie 2012, 17.30-21.30 
  • SIBIU: 11 iulie, 17.30-21.30 
  • TIMISOARA: 12 iulie, 17.30-21.30
Pentru ca intelegem importanta comunicarii, Dor de Naivitate te invita sa participi, folosind codul promo: IACOBIA pentru a primi o reducere de 15% din pretul total (99 lei), adica 81 lei.
 
Dupa cum spune-am, deja 3 conferinte au avut loc. Insa am aflat de la Cristi ca pentru Iasi mai sunt cateva locuri disponibile. Iar, daca vii cu toata gasca, mai aducem cateva taburete :)

Inscrie-te si tu acum daca doresti sa participi pe www.superconference.ro si  nu uita sa treci pe formularul de inscriere  codul promo: IACOBIA .


Urmareste acest video-interviu acordat de Dr. Cristian Carstoiu la Radio Lynx lui Alexandru Ciochia:

 
     Iata si cateva pareri “la cald” de la evenimentul de deschidere:

"O combinatie reusita intre notiuni abstracte, exemple practice si o prezentare vesela.

felicitari!" - Daniela Becheru

"Mie mi se pare ca pretul pentru aceasta conferinta a fost prea mic (n.ed. 99 RON) avand in vedere calitatea informatiilor si prestatia lectorului :-) Cred ca [o mare firma de training, dar , din etica business-ului nu-i dau numele] ar lua 400 EUR + TVA pt. un astfel de eveniment." Beatrice Bucur, free-lancer.

"Foarte multe informatii, utile, bine structurate, cu aplicabilitate in viata personala si profesionala" - Nicoleta T., expert in telecomunicatii.

"Exemplele personale au fost excelente, au validat partea teoretica" - Catalin M., economist.

NOTA: TOTI care se inscriu si participa, vor primi GRATUIT ultimul Audiobook semnat Cristian Carstoiu: "10 pasi spre performanta"in valoare de 26 Ron!!!
Rezerva  si TU un loc ACUM accesand acest link: http://www.superconference.ro/#/inscrieri
Cine este Dr. Cristian Cârstoiu?
Cristian Cârstoiu este medic de profesie, dar, pentru ca si-a inceput propria afacere inca de pe bancile facultatii, in 1992, nu a fost nevoit sa profeseze niciodata. "Am avut noroc ca pe atunci nu existau marile corporatii, si, pentru ca voiam sa fiu un student cu bani, nu unul fara bani, n-am avut de ales si a trebuit, vrand-nevrand, sa ma apuc de afaceri", spunea el intr-un interviu.
Prima sa firma, Editura Amaltea, aniverseaza in acest an, 20 de ani de existenta. Din anul 2007 s-a dedicat editarii de audiobook-uri, o initiativa noua la acel moment in Romania, iar azi, dupa 5 ani, oferta "Audiosfera" cuprinde peste 50 de titluri cu inregistrari din conferinte, carti citite, interviuri si kit-uri si DVD-uri cu traininguri de dezvoltare personala si profesionala.
Cu ocazia Aniversarii a 20 de ani,  Audiosfera iti ofera gratuit audiobook-ul "Castiga lupta cu timpul"..
Apoi  rezerva-ti  un loc accesand acest link: http://www.superconference.ro/#/inscrieri, si descopera in numai 4 ore care sunt tiparele de comunicare si cum îi vei putea intelege si influenta pe cei din jurul tau!
Dr.Cristian Cârstoiu a publicat "8 Greseli in managementul timpului", "10 pasi spre performanta",  "Principiul Pareto si legile eficientei", seria "Brain Train", DVD-urile "Planificarea cu ajutorul hartilor mentale", "Fa-ti timp ca sa faci bani" si "Life Control".
Din 2006, Cristian Cârstoiu si-a inceput cariera de trainer, lucrand la inceput impreuna cu Achieve Global Romania, iar mai apoi, pe cont propriu. 
     Trainingurile sale sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, cuprinzand teme cum ar fi "Abilitati manageriale", "Managementul timpului", "Vanzare prin influenta", "Comunicarea in echipa", "Rezolvarea problemelor", "Negociere pas cu pas" si "Influenta prin comunicarea non-verbala".
     Pana in prezent a sustinut peste 4000 de ore de training si conferinte, in fata a peste 5000 de participanti.
     Rezerva-ti  un loc accesand acest link: http://www.superconference.ro/#/inscrieri, si descopera in numai 4 ore care sunt tiparele de comunicare si cum îi vei putea intelege si influenta pe cei din jurul tau!
     
     Acceseaza acest link http://www.audiosfera.ro/  ACUM, si ia-ti cadoul GRATUIT si fara nici o obligatie, audiobook-ul "Castiga lupta cu timpul"!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu