27 mai 2012

Dor din nou de ... Un Seminar Gratuit: Trezeste Banii din Viata Ta!

 Trezeste Banii in Viata Ta!

Motto: "Managementul banilor e mult mai important decat numarul lor!" - T. Harv Eker

     Acum mai putin de un an de zile un tanar inginer software din Bucuresti, Liviu Pasat, pasionat de dezvoltare personala si  terapii complementare, impreuna cu Irina Gherghilescu, pune-au bazele unui proiect ambitios numit "Trezeste Banii din Viata Ta", proiect care isi propunea sa ofere cat mai multor oameni o unealta simpla si eficienta pentru a castiga jocul mintii si jocul banilor.
     Pornit initial de la un auditoriu de aproximativ 40 de persoane, astazi, peste 5.000 de oameni au beneficiat de sfaturile si invatamintele lui Liviu preluate de la mentori precum  T. Harv Eker, Anthony Robbins, Bob Proctor, Jim Bagnolia si multi altii. Anul trecut a fost la Iasi de doua ori: in iunie si in septembrie.
     Pe 12 iunie vom avea din nou placerea si bucuria de a-i revedea pe Liviu si pe Irina din nou la Iasi cu vesti proaspete si cu impresii de la ultimul eveniment la care au participat: Unleash the Power Within, Live cu Tony Robbins!!! Problema este ca deja majoritatea rezervarilor au fost facute! Totusi, incearca aici poate reusesti sa mai prinzi un loc. 

     Iata in cateva cuvinte cum este definit Seminarul lui Liviu Pasat, de catre un participant:

Frumusetea si utilitatea seminarului nu consta doar in faptul ca reuseste sa adune in acelasi loc elemente de psihologie, programare neurolingvistica si concepte din legea universala a atractiei, ci prin modul simplu, superb, natural in care acestea sunt imbinate si prezentate. Nicolae Erast

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu