29 ianuarie 2012

Dor de...Decizii Radicale pentru Oameni Destepti!


“DECIZIILE sunt importante cand VREI sa o rupi cu trecutul, ALEGERILE sunt esentiale cand vrei sa iti CREEZI viitorul.” – Andy Szekely
     In intervalul 28 – 30 Septembrie 2011, participam la Brasov, la BusineesDay, ocazie cu care aveam sa-l intalnesc pe Andy Szekely,  antreprenor, trainer, autor si public speaker, persoana de care am auzit la inceputul lui 2010, si pe care l-am adulat si apreciat inca de atunci!
     Cu aceasta ocazie, Andy si-a lansat o carte intitulata: “Decizii radicale pentru oameni destepti – Ghidul celor mai importante decizii pentru succesul personal si professional”. Am devorat aceasta carte intr-o singura noapte, ingerand fiecare cuvant, fiecare fraza, visand cu ochii deschisi si planuind ca incepand de a doua zi sa pun in aplicare tot ce aflasem.  
     Cum ii spune si subtitlul, este mai degraba un Ghid, decat o carte, si se adreseza acelor lideri autentici care sa repare ce au stricat altii fara sa considere ca acesta ar fi un act eroic, ci mai curand un exercitiu de normalitate…
     Este un Ghid care iti laseaza o provocare, si anume cea de a lua DECIZII, deorece deciziile sunt, probabil, cel mai incitant si dificil domeniu al dezvoltarii omului matur, pentru ca ele sunt direct legate de destinul sau!
     Este un Ghid scris intr-o maniera lejera, pe intelesul tuturor, dar care dupa lecturare, v-a fi pus in practica doar de oamenii destepti!!!

     Cu ce te poti alege citind acest ghid al marilor decizii?
1.      Cu o tehnica ce vizeaza reformularea intrebarilor, prin care schimbi gandirea negative in gandire pozitiva, astfel incat sa te motivezi mai repede sis a iesi din stari de blocaj.
2.      Invatarea metodei prioritatii acordate deciziilor bune, care se refera la focalizarea pe solutie, nu pe problema, ceea ce iti limpezeste gandirea si te ajuta sa elimini stresul exagerat.
3.      Principiul celor trei cai, care spune ca orice decizie stresanta poate fi transformata intr-o alegere eliberatoare daca ai minim trei variante deactiune.
4.      Decalogul deciziilor destepte, o colectie de 10 decizii pe care orice om matur le are de luat, daca vrea sa duca o viata implinita si echilibrata.
5.      …si multe tehnici si concepte simple si eficiente pe care le poate aplica oricine, instantaneu, in viata sa.
“Libertatea este puterea de a allege ce decizii sa iei si ce alegeri sa faci in cunostinta de cauza si cu asumarea senina a oricaror consecinte.”Andy Szekely

Aceasta carte poate fi achizitionata prin comanda pe e-mail la: contact@andyszekely.ro

Inspirationalul de week-end!



« You need to break larger goals down into smaller steps and create a plan of action to achieve them. » Richard Parkes Cordock


« Your big opportunity may be right where you are now. » Napoleon Hill


« We must use time wisely and forever realize that the time is always ripe to do right. »  Mandela


« The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.» Mandela


« You have to think anyway, so why not think big? » Donald Trump


« After climbing a great hill, one only finds that there are many more hills to climb. » Mandela


« Just as your car runs more smoothly and requires less energy to go faster and farther when the wheels are in perfect alignment, you perform better when your thoughts, feelings, emotions, goals, and values are in balance. » Brian Tracy


« If you think you can do a thing or think you can’t do a thing, you’re right. » Henry Ford


« The key is not to prioritize what’s on your schedule, but to schedule your priorities. » Stephen Covey


« Life takes on meaning when you become motivated, set goals and charge after them in an unstoppable manner. »
Les Brown

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu