25 septembrie 2011

In cautarea Succesului - Sfidarea imposibilului?

      In perioada primelor zboruri cu oameni la bord, se considera ca este imposibil sa atingi o viteza mai mare decat cea a sunetului. Pragul sunetului era considerat un obstacol asemanator unui zid, deci impenetrabil. Totusi, omul a infaptuit ceea ce parea imposibil, trecand dincolo de punctul pe care credea ca nu-l poate depasi.
     In acelasi sens marea majoritate a oamenilor isi imagineaza un "prag al suferintei" care sta in calea indeplinirii viselor lor. Oamenii sunt incredintati ca acest prag nu poate fi depasit si, astfel, majoritatea refuza sa faca o incercare. Ca urmare, viata lor este una de limitare si nevoi.
     Este adevarat ca exista un prag al suferintei pe care il are de trecut oricine realizeaza ceva, dar este asemanator pragului sunetului pe care l-a intampinat omul in dorinta lui de a zbura. Pragul suferintei este acel punct de pe calea ta catre realizare dincolo de care drumul devine mai neted. Este momentul
binevenit cand, urcand treptele catre Succes, ia sfarsit lupta crancena si norocul iti surade. Din acest moment al procesului de maturizare suferintele inceteaza, aparand foloasele procesului de invatare, ale experientei dobandite. Acest moment hotarator este inceputul tranzitiei de la saracie la abundenta!
     Indiferent de imprejurarile actuale in care te afli, trebuie sa dovedesti suficienta perseverenta incat sa poti depasi pragul suferintei, astfel nu iti vei atinge niciodata scopul.
    
     Cand simti ca puterile te-au parasit, fa in asa fel incat sa continui!
     Cand crezi ca de data asta chiar este sfarsitul, fii curajos si maergi putin mai departe, iar daca din nou simti ca nu mai poti, continua inca putin! Continua chiar daca entuziasmul se consuma, chiar daca esti atat de descurajat incat te simti neajutorat, chiar daca necazurile te-au coplesit, iar oboseala te cuprinde.
      Pentru nimic in lume SA NU RENUNTI!

     Continua cursa pana ce treci de pragul suferintei, moment in care vei capata brusc un al doilea indemn, suficient pentru a iesi victorios si a-ti atinge scopul.
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu