20 septembrie 2011

Dor de ... Gandire versus Actiune!


“Sa crezi in lucrurile pe care le vezi si le atingi, nu inseamna credinta; dar sa crezi in ceea ce nu se vede, reprezinta un triumf si o binecuvantare” – Abraham Lincoln
     Exista un punct esential(universal recunoscut), in a te imbogati – acela in care Gandirea si Actiunea personala trebuie combinate. Sunt multi oameni care, constient sau nu, isi pun in miscare fortele creatoare (ori dau un ordin) folosind forta si consecventa dorintelor, dar raman saraci, deoarece nu sunt capabili sa primeasca in viata lor ceea ce isi doresc; nu sunt deschisi la a primi aceste lucruri.
     Prin Gandire, ceea ce iti doresti ..iti este adus. Prin Actiune,…il primesti! Este o informatie atat de vitala, atat de importanta, incat o voi repeat si vreau ca si tu, cititorule, sa absorbi aceste cuvinte:

      
     Prin Gandire, ceea ce iti doresti, iti este adus!
     Prin Actiune, primesti!

     Cu alte cuvinte, daca te-ai luptat pentru bani toata viata, sau poate ca i-ai avut, dar n-ai avansat niciodata, atunci eu compare energia pe care o ai in legatura cu banii, ca fiind un csut de forta care te inconjoara. Poti face toate afirmatiile, toate vizualizarile, sa-ti fixezi toate scopurile si gandurile din lume, dar cand sa atragi dorintele care sunt doar la “un pas distanta” de tine, nu poti sa strabati acel scut de forta. Lucrurile  nu apar in lumea Ta, pur si simplu pentru ca nu ai deschiderea pentru ai lasa sa intre.
     Exista gandire si exista actiune. Poti sa faci si sa faci ceva toata ziua, dar, daca mintea ta nu este deschisa pentru a primi bogatie, rezultatul va fi minim. Poti la fel de bine sa te urci pe un munte si sa meditezi la bogatie, dar, din nou, daca nu vei face ceva concret in vederea obtinerii bogatiei, deci nu vei actiona - NU SE VA INTAMPLA!!! Tot timpul TREBUIE combinate metafizica(gandirea si simtirea) cu practica(actiunea).
     Imi amintesc povestea unui prieten care a decis ca doreste sa castige la Loto. Si-a scris telul si l-a repetat toata ziua, si-a petrecut timpul intr-o meditatie tacuta, reflectand la bucuria bogatiei. Si-a formulat o afirmatie despre castigarea milioanelor si s-a vizualizat cheltuid fericit banii. Zilele s-au transformat in saptamani, timpul a trecut si tot nu a castigat la loterie. Lucrurile au inceput sa devina disperate; datoriile se adunau, ratele si platile abonamentelor la telefon, cablu , internet...
     Panicat, a alergat in curtea din spatele casei, si s-a uitat la ceruri, si-a ridicat mainile cu frustrare si a urlat: "Doamne, stii ca afacerile nu mi-au mers foarte bine. Chiar as avea nevoie de niste bani. Nu inteleg, am meditat, m-am rugat, mi-am imaginat marele castig la Loto si mi-am repetat afirmatiile zilnic. Fac tot ce este posibil dar inca nu am castigat! Ce-as putea face mai mult?
     O voce bubuie din cer: "Hai sa ne intalnim la jumatatea drumului...cumpara un bilet la Loto!"
     Aceasta intamplare releva cu claritate diferenta dintre gandire si actiune.

     Dupa cum este mentionat si in Invataturile lui Abraham-Hicks: "Felul in care lucreaza Universul este chiar simplu - ai o dorinta, si ti se raspunde intotdeauna, absolut de fiecare data."
    Sunt doar trei lucruri care duc la indeplinirea dorintelor, telurilor si viselor tale:
1. Creatia, sau cererea. Aceasta este usoara; vine in mod natural - este ceea ce-ti doresti. Nu trebuie sa te straduiesti catusi de putin;  aceasta apare din senin! In momentul in care te gandesti la ce-ti doresti, deja soliciti ceva.
2. Raspunsul la cerere. Aceasta se intampla cand Universul, Dumnezeu sau Spiritul, iti ofera raspunsul la cererea solicitata. Aceasta solicitare-dorinta o aveai depozitata in tine, deci tot de la Univers primita.
3. Trebuie sa fii capabil sa o primesti. Daca un lucru pe care il astepti nu s-a intamplat deja, nu e din cauza primului punct( cererea) sau a punctului doi (raspunsul sau daruirea). Poate fi din cauza ca nu te afli intr-o stare de spirit potrivita pentru a primi.

    Deci, pentru a primi ceva trebuie sa faci ceva! Trebuie sa ai o credinta ferma ca dorinta ta se va implini!  Si sa fii recunoscator, ca si cand...ar fi aparut DEJA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu