2 aprilie 2011

Dor de Succes - Cele 10 porunci pentru a avea succes - de la Donald Trump!

     Despre Donald Trump, celebrul om de afaceri care si-a inceput cariera intr-un birou alaturi de tatal sau, sa scris si s-au facut documentarii si interviuri incat este un personaj omniprezent! 
     A reusit sa creeze un imperiu in real estate, o lume a entertainment-ului bazata pe cazinouri si sport, iar numele sau a devenit rapid unul dintre cele mai "contagioase" branduri din lume. Invidiat de foarte multi adversari, dar respectat si adorat mai cu seama de cei care il cunosc, Trump este unul dintre acei oameni care a inteles ce inseamna cu adevarat faimosul "American Dream". Donald Trump reprezinta fara indoiala standardul de excelenta in lumea afacerilor. 
     In discursurile si  in interviurile pe care le sustine frecvent iese in evidenta una din celebrele reguli ale celebrului Donald Trump suna cam asa: "Nu te opri niciodata. Chiar daca in fata ta se afla un zid, treci prin el."
     Iata lista completa a celor 10 porunci pe care le da Donald Trump studentilor, publicata in
cartea "Nu renunta niciodata!":
  1. Nu renuntati niciodata! Nu va multumiti cu tabieturile voastre. A ramane multumit desine nu va poate duce nicaieri.
  2. Fiti pasionati de ceea ce faceti! Daca va place ceea ce faceti, nu vi se va parea niciodata ca munciti din greu.
  3. Concentrati-va! Intrebati-va la ce ar trebui sa va gandi-ti acum. Ignorati interferentele! In aceasta epoca a sarcinilor multiple, este o tehnica valoroasa, care trebuie dobandita.
  4. Pastrati-va avantul! Asculta-ti, aplicati si inaintati, nu va inclinati.
  5. Ganditi precum un invingator! Acest lucru va ajuta sa va concentrati in directia cea buna.
  6. Fiti perseverenti! Uneori, incapatanarea poate face minuni.
  7. Fortati-va norocul! Vechiul proverb care spune "Cu cat muncesc mai mult, cu atat sunt mai norocos" este foarte adevarat, (eu nu am auzit acest proverb, dar cu siguranta trebuie sa existe!)
  8. Aveti incredere in voi! Daca nu, nimeni altcineva nu va avea. Ganditi-va la voi ca la o armata formata dintr-un singur om.
  9. Intrebati-va: "Ce ma prefac ca nu vad?" S-ar putea sa existe niste oportunitati extraordinare chiar in jurul vostru, chiar daca lucrurile nu arata chiar atat de bine. Marile obstacole se pot transforma in mari victorii
  10. Priviti solutia, nu problema! Si din nou, nu renuntati niciodata, din absolut nici un motiv! Acest gand merita spus, retinut si aplicat intotdeauna. Este foarte important. Succes!

 

 

Recomandari :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu