19 noiembrie 2010

Despre "SECRETELE MINŢII. SECRETELE SUCCESULUI" - ( I )

                               
Acest material prezintă A, Be, Ce-darul Succesului. Învăţămintele pe care le vei dobândi aici te vor ajuta să-ţi construieşti viaţa pe care ţi-ai visat-o dintotdeauna. Acest material te va învăţa practic ştiinţa condiţionării tale pentru a avea succes în viaţă.
Pe măsură ce vei parcurge citind rand cu rand acest material şi odată ce vei aplica în viaţa de zi cu zi tot ce înveţi aici..., vei vedea că viaţa ta va suferi schimbări din ce în ce mai profunde şi vei evolua din toate punctele de vedere, din punct de vedere mental, dar şi din punct de vedere emoţinal, social şi financiar.
Sunt absolut convins că orice persoană inteligentă care e sinceră cu ea însăşi poate să ajungă pe treapta podiumului pe care şi-o doreşte în viaţă, dacă stăpâneşte măcar câteva dintre secretele acestui material. Acest material descrie tehnici care-ţi permit să obţii tot ceea ce-ţi propui în viaţă. Tu poţi aplica aceste modele pentru a obţine bani mulţi..., bunuri materiale..., tu poţi obţine bunăstare, fericire şi sănătate... Tu poţi obţine puterea de a te schimba din ceea ce eşti acuma în ceea ce ţi-ai dori întotdeauna să devii...! Foarte multe persoane cred că ele se cunosc bine..., dar multe dintre ele se înşeală. Dacă şi tu crezi că te cunoşti, vei avea surpriza să constaţi în cele ce urmează că sunt multe lucruri în acest material pe care le vei auzi pentru prima dată în viaţa ta. Sunt multe lucruri pe care nu le ştii încă despre tine şi pe care citind acest material le vei descoperi şi vei putea ajunge astfel să le utilizezi în scopul progresului tău. Acest material îţi va da strategii pentru tot restul vieţii, de a aţi însuşi lucruri în aparenţă mici şi nesemnificative, dar care sunt totuşi esenţiale pentru viaţa ta. Vă dă uneltele pentru a alege decizii noi care vă vor influenţa pozitiv destinul şi viaţa.

Adeseori oamenii au nevoie doar de una, sau  câteva idei simple pentru a putea urca mai uşor treptele progresului vieţii lor. De acolo ei se vor descurca mai uşor..., mai ales dacă obţin secretul ori cheia care să-i ajute să-şi deschidă ,,uşile ferecate’’ ale minţii şi astfel să progreseze mai repede spre vârful piramidei pe care urcă. 
Cea mai sigură metodă de succes este ca – tu să faci mai mult decât se aşteaptă lumea de la tine...!!! Cel mai sigur lucru pentru a rămâne în mediocriatte este să faci doar strictul necesar pentru care eşti răsplătit!

Nimeni nu este mulţumit cu ceea ce are şi încearcă să aibă tot mai mult... şi să fie tot mai bun. De aceea fiecare dintre noi, indiferent cât ,,de buni’’  ne-am crede..., avem nevoie de antrenor – care să ne înveţe să ne descoperim pe noi înşine, să ne încurajeze, să ne dea impulsul necesar şi să ne aducă mereu aminte că trebuie să trăim la adevărata noastră valoare.
Puterea mentală este o forţă pe care doar oamenii de succes ştiu să o folosească. Acest program este pentru tine mai degrabă un program de descoperire, testare şi antrenare a calităţilor tale mentale...! Acest program de antrenare mentală o să-ţi dea informaţia şi cunoştinţele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti în viaţă...!  Parcurgând acest program pas cu pas şi zi de zi, tu vei învăţa cum să-ţi îndeplineşti tote visurile vieţii – dar trebuie să fii pregătit să plăteşti un preţ pentru aceste realizări...!
Legile Universului spun că ,, în viaţă totul costă’’ , ,, nimic nu este gratuit în această lume..’’ şi că ,,nimeni nu poate primi absolut nimic fără să da ceva în schimb...!’Întotdeauna trebuie să plăteşti ceva, fie înainte, fie după ce ai primit ceea ce ţi-ai dorit...! Preţul pentru realizarea idealurilor tale în cazul de faţă nu este neapărat în bani..., ci mai degrabă în gândire..., perseverenţă..., efort şi timp...! Oamenii înţelepţi ştiu că – o bucată de metal prelucrată cum trebuie se poate transforma într-o cheie care să poată deschide foarte multe uşi...!
Gândurile..., timpul..., şi efortul pe care le vei dedica citind şi recitind acest material, te vor transforma şi te vor ajuta în aşa fel încât uşile care până ieri îţi erau închise ţi se vor deschide acum, iar idealurile tale cele mai ascunse şi mai greu de realizat ţi se vor transforma în realitate...! Depinde doar de tine dacă vrei să-ţi faci acum această cheie şi s-o foloseşti imediat... – ori dacă mai vrei să aştepţi...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu